22. ožujka 2011.

Radionica o sastavljanju i dostavi obveznih statističkih izvješća za potrebe Hrvatske narodne banke 08.04.2011.

Zbog velikog broja prijavljenih sudionika, mjesto održavanja radionice se prebacuje na adresu: Hotel Four Point Panorama, Trg krešimira Ćosića 9, (pored Doma sportova) Dvorana I. (prizemlje, iza recepcije).

Pozivamo Vas na RADIONICU o sastavljanju i dostavi obveznih statističkih izvješća za potrebe Hrvatske narodne banke. Teme radionice su:

  1. Izvješćivanje o izravnim i ostalim vlasničkim ulaganjima
  2. Izvješćivanje o prihodima i rashodima od razmjene usluga s inozemstvom (mjesečna, tromjesečna i godišnja izvješća) - izmijenjeno i novo
  3. Izvješćivanje o kreditnim poslovima s inozemstvom (mjesečna i godišnja izvješća - novo)
  4. Izvješćivanje o depozitnim poslovima s inozemstvom (NOVO)

Kao predavači i voditelji radionice angažirani su stručnjaci iz Hrvatske narodne banke.

Ciljna skupina za ovu su radionicu sve osobe koje se bave sastavljanjem i dostavom navedenih statističkih izvješća Hrvatskoj narodnoj banci, bilo za potrebe svoje tvrtke, bilo kao dio usluge koja se pruža klijentima u sklopu računovodstvenih i konzalting servisa.

Radionica se održava u Poslovnom centru VMD, Ulica grada Vukovara 269D, 6. kat, Conference Room 1., 8. travnja 2011. od 8:00 - 14:00 sati.

Kotizacija za pohađanje radionice iznosi 1.100 kuna+ PDV. U cijenu su uključeni radni materijali, kao i potvrda o pohađanju radionice.

Uplata se može izvršiti na Žiro račun Infoprocesa 2484008-1104053134, s pozivom na broj 02  OIB, a svi prijavljeni mogu plaćanje izvršiti i na licu mjesta prije početka radionice.

Ako ste zainteresirani, molimo Vas da ispunite priloženi formular te da naznačite za koje ste teme osobito zainteresirani kako bi radionicu mogli što više približiti Vašim potrebama. Detaljna agenda radionice biti će Vam dostavljena na mail ili fax dva dana prije radionice, kao i raspoloživa na našoj web stranici, a sve ostale informacije možete dobiti na mail, broj telefona ili mobitela (vidi kontakt).
U slučaju većeg broja zainteresiranih sudionika od kapaciteta, moguć je i dodatni termin o kojem će svi prijavljeni biti na vrijeme informirani.